Saaristolaisleipä valmiista Tuoppi jauhoseoksesta (ammattilaiset)

Helpoiten valmistat saaristolaisleivän Tuoppi saaristolaisleipä jauhoseoksesta.

 

laktoositon, maidoton, vegaaninen, kananmunaton, pähkinätön, soijaton

 

 

Saaristolaisleipä valmiista Tuoppi jauhoseoksesta (ammattilaiset)
70
2h
5,000 kg
Tuoppi saaristolaisleipä jauhoseos
0,110 kg
kuivahiiva
3,250 kg
vesi
öljyä vuokien voiteluun

Sekoita kuivahiiva lämpimään (40 – 42 °C) veteen. Lisää saaristolaisleipä jauhoseos ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Voitele 12 kpl 1,5 litran vetoista leipävuokaa. Jaa taikina vuokiin (n. 0,690 kg / vuoka).

Kohota 30 minuuttia ja paista 175°C uunissa 50–60 minuuttia.

Reseptit arkeen ja juhlaan

Kaikki reseptit