Rouheinen tuorepuuro
Rouheinen tuorepuuro on täydellinen aamuherkku, jossa yhdistyvät kaurahiutaleet, luonnonjogurtti, Rantasen talkkunajauho ja pellavarouhe. Tämä yön yli tekeytyvä puuro saa raikkautta omenasta ja vadelmista – luonnollinen ja ravinteikas vaihtoehto kiireiseen arkeen. Helppo valmistaa ja täynnä hyvää tekeviä makuja!
2
10min + tekeytyminen yön yli
1 dl
omenatuoremehua
1 dl
kaurahiutaleita
4 dl
maustamatonta luonnonjogurttia
2 rkl
pellavarouhetta
2 rkl
Rantasen talkkunajauhoa
1 rkl
hunajaa
PINNALLE
2 dl
tuoreita vadelmia
½
omenaa kuutioina
1 tl
pellavarouhetta
Sekoita tuorepuuron ainekset keskenään ja makeuta halutessasi hunajalla. Tee puuro valmiiksi illalla, jotta puuron kaurahiutaleet ehtivät turvota ja maut tekeytyä yön yli jääkaapissa. Lisää puuroannoksen pinnalle tuoreet vadelmat ja kuutioitu omena. Viimeistele annos pellavarouheella.
