Maltaiset porsaanleikkeet
Anna porsaanleikeklassikolle uusi, maukas ilme Rantasen mämmi- ja leipämaltailla! Maltaat tuovat leivitykseen syvyyttä ja rapeutta, ja halutessasi voit lisätä mukaan myös kaljamaltaita lisämakua varten. Tämä helppo arkiruoka valmistuu nopeasti ja maistuu herkulliselta vaikkapa sitruunan ja perunamuusin kanssa.
4
20min
4
porsaanleikettä
2 dl
Rantasen Mämmi- ja leipämallas
1 tl
suolaa
mustapippuria myllystä
2
kananmunaa
1 dl
korppujauhoja (halutessasi korvaa osa korppujauhoista Kymppi Kaljamaltailla)
Sekoita mausteet Rantasen Mämmi- ja leipämaltaiden joukkoon. Riko kananmunat toiseen astiaan ja korppujauhot kolmanteen.
Kieräytä leike ensin mallasjauhoissa. Pyöräytä sitten kananmunassa sekä korppujauhoissa. Lisäämällä korppujauhojen sekaan Tuoppi kaljamaltaita, saat vielä maltaisemman maun.
Paista rapeaksi pannulla. Tarjoile sitruunan kera.
