Mehevät kinuskikuppikakut

Liisa Westerbergin kehittämät mehevät kinuskikuppikakut syntyvät helposti Tuoppi Mehevä Maustekakku -jauhoseoksesta ja täyteläisestä kinuskista. Näyttävät ja herkulliset kuppikakut sopivat täydellisesti juhliin, joulupöytään tai makean ystäville. Kinuskitäyte ja pehmeä mascarponekuorrute viimeistellään talvisilla koristeilla – helppo herkku, joka hurmaa!

Mehevät kinuskikuppikakut
12
Pohja
1 pss (450 g)
Tuoppi Mehevä Maustekakku jauhoseos
1 dl
rypsiöljyä
2,5 dl
vettä
Täyte
2 dl
kinuskikastiketta tai kreemiä
Kuorrute ja koristelu
2 dl
kinuskikastiketta
250 g
mascarponetuorejuustoa
200 g
maustamatonta tuorejuustoa
sokerimassasta hiutaleita
koristerakeita

Kokeile myös näitä