Tuoppi 1 kg Saaristolaisleipä jauhoseos

Tuoppi 1 kg Saaristolaisleipä jauhoseos

Laktoositon|Maidoton|Runsaskuituinen|Vegaaninen|Vähemmän suolaa

Makea saaristolaisleipä on länsisuomalaisen leipäkulttuurin helmi. Se on pitopalveluiden kestosuosikki ja joulupöydän herkku – juhlatarjoilussa makupari graavatulle lohelle.

Laihian Mallas Oy on laajentanut tuotevalikoimaansa ja tuonut Saaristolaisleivän ystäville isomman pakkauksen jauhoseosta. Tuoppi 1 kg Saaristolaisleipä jauhoseoksessa on jo valmiina erilaiset jauhot, maltaat, sokerit ja suola. Perinteisen makean saaristolaisleivän leipominen on helppoa, sekoita kulhossa kuivahiiva jauhoseokseen ja lisää lämmitetty vesi. Yhdestä pakkauksesta saa kaksi isoa vuokaleipää.

Alusta asti tehdessä saaristolaisleivän leivontaan tarvitaan maltaiden lisäksi useita erilaisia jauhoja, siirappia, hiivaa, suolaa ja nestettä (vettä, mehua tai piimää). Tuoppi 1 kg Saaristolaisleipä jauhoseoksen lisäksi tarvitaan vain hiivaa, vettä ja paistovuoka.

Pakkaus on paperilaminaattia, jossa tuote säilyy hyvin.

Voit korvata kuivahiivan tuorehiivalla, ½ palaa (25 g) tuorehiivaa vastaa 1 pss kuivahiivaa. Sekoita tuorehiiva kädenlämpöiseen (37 °C) veteen.

VINKKI ! Leivo voileipäkakun pohja rengasvuoassa. Pussillinen (1 kg) jauhoseosta riittää kahteen 18–20 cm tai yhteen vähintään 24 cm kokoiseen pyöreään vuokaan.

Ravintosisältö100g
Energia 1179 kJ/282 kcal
Rasva 1.6 g
josta tyydyttyneitä 0.3 g
Hiilihydraatit 55.1 g
josta sokereita 19.1 g
Proteiini 7.8 g
Suola 0.7 g
Ravintokuitu 6.2 g
Laktoosi 0 g

AINESOSAT

Vehnäjauho, sokeri, ruismallas, ruisjauho, ruokosokerisiirappi, kauralese, maltodekstriini, suola.

EAN: 6421000390009

EAN ME: 6421002900909

KIERRÄTYS

Pakkaus lajitellaan kartonkikeräykseen.

Reseptit arkeen ja juhlaan

Kaikki reseptit